Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Om oss

Va roligt att du har hittat hit!

Vi på Kan Själv är passionerade om att göra köket till en plats där inspiration och kreativitet blomstrar för alla, särskilt barn. Genom våra receptböcker, skräddarsydda för barn, öppnar vi dörren till en värld av möjligheter där de kan följa och genomföra recept helt själva. Detta inte bara skapar glädje i ögonen och smaklökarna, utan bygger också upp deras självkänsla när de märker att de kan åstadkomma fantastiska bakverk.

Bakom vår webbshop och produktutveckling finns två entusiastiska kvinnor, Louise Hultqvist, stolt mamma till Alma och Majken, och Lise-Lotte Lundgren, förskollärare för Alma. Vi har vår bas i den vackra skärgården på Värmdö, Stockholm.

Vår drivkraft är att stärka barns självkänsla, och vi har funnit att bakning är ett otroligt vackert sätt att göra just det. Genom att ge barnen verktygen och förtroendet att skapa i köket, ser vi hur deras självförtroende växer i takt med deras färdigheter.

Tveka inte att höra av er till oss om ni har tankar, idéer eller funderingar. Tillsammans kan vi skapa en rolig och meningsfull bakupplevelse för barnen och bidra till deras välmående och utveckling. Vi ser fram emot att höra från er!

 

[email protected]