Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Porslin te-servis "soft pink" med hjärtan

  • 249 kr

Liten te servis i rosa porslin med röda hjärtan. Servisen består av tekanna med lock, tekoppar med fat, sockerskål och gräddkanna. Passar till alla barn som gil

I lager.
Del
Artikkelnummer: 54
Leverandør: Rice

Liten te servis i rosa porslin med röda hjärtan. Servisen består av tekanna med lock, tekoppar med fat, sockerskål och gräddkanna. Passar till alla barn som gillar att bjuda både vänner, dockor eller gosedjur på en fika.

Innehåller: 

1 Tekanna

1 Gräddkanna & sockerskål

4 koppar & 4 fat


OM VARUMÄRKET

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice